Lijek protiv bakterija – naročito protiv Escherichie coli

Ovo je recept od časne sestre iz Posušja, za koju se zna dosta u Hrvatskoj i u BiH, pa budući je mene spasila od Echerichie coli tijekom trudnoće, nakon što mi 2 antibiotika nisu pomogla, MORAM ovo podijeliti s vama, u nadi da vam ipak neće trebati…

Sastojci
25 dkg korjena peršina
25 dkg limuna s korom
20 dkg meda
2 dcl maslinovog ulja

Priprema
1.
Korjen peršina oprati, pa samljeti na mašinu, a isto tako i limun. Sve ZAJEDNO izmiješati, u to staviti 20dkg meda i 2 dcl maslinovog ulja. Spremiti u čistu staklenku.

Posluživanje
Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka, jednu prije večere, dok se sve ne potroši.

Poslije uzimanja lijeka napraviti nalaze. Ako ima još bakterija, lijek ponoviti još jednom dozom.a koži.

Moguće je teško nositi se sa neuralgijom lica. Općenito, ovo oštećenje senzora uzrokuje vrlo bolan tip „električnog udara“ u predjelu glave, lica i vrata. Danas vam želimo reći kako se nositi s tim, koristeći neke prirodne lijekove .Često su osobe koje pate od neuralgije obično starije od 50 godina . Međutim, simptomi nisu konzistentni . To znači da osoba može provesti sedmice bez ikakvih simptoma. Stoga pravovremena dijagnoza nije laka, jer često postoji sumnja da li je određeno stanje zapravo neuralgija. Kao rezultat toga, provođenje odgovarajućeg liječenja je također teško.Načini suočavanja sa neuralgijom lica. Međutim, prije nego što vam kažemo o nekim prirodnim lijekovima koji vam mogu biti od velike pomoći u rješavanju neuralgije lica, naglasimo važnost savjetovanja s liječnikom. Imajte na umu da ovi lijekovi sami neće riješiti vaše stanje, samo će vam pomoći da se osjećate bolje medicinskim tretmanom.   Ovi lijekovi sigurno ne zamjenjuju medicinski tretman. Takvi poremećaji zahtevaju specifične lekove i, u nekim slučajevima, hirurško lečenje .
biljke za liječenje neuralgije lica
Ovaj se prirodni lijek često koristi za učinak na vaskularne spazme, pomaže u smanjenju simptoma neuralgije.
Cvijet borovnice popularan je lijek za liječenje simptoma neuralgije. Zapravo, cvijeće se široko koristi i u fitoterapiji zbog svojih protuupalnih svojstava, koji su korisni u liječenju simptoma neuralgije .
Evo samo nekoliko njegovih značajnih karakteristika:
Omekšivač: pomaže u smanjenju upale ako se koristi izvana.
Antispazmodik : Sprječava osjećaj šoka.
Venotonik: Potiče pravilnu cirkulaciju krvi.
Aplikacija ovdje je isključena. Da biste to učinili, pripremite infuziju s listovima borovnice. Zatim vlažite žlijezde ovom infuzijom i stavite ih na bolno mjesto u glavi, licu ili vratu. Osjetit ćete trenutno olakšanje.
Možda će vas zanimati: Glavobolja: 5 razloga, vrste i liječenje
 
Top